25 Şubat 2013 Pazartesi

Haftanın Dökümü (Nezaketinize Teşekkürlerimle)


Yeni hafta Pembe Camekan'da hızlı başlıyor. Facebook Sayfamız ve İnstagram hesabımızdan ulaşarak,
 el emeği ürünlerimiz hakkında söyledikleri güzel sözlerle bizi mutlu eden pek çok misafirimiz oldu geçtiğimiz hafta. Bundan duyduğumuz mutluluk, öyle bir şey ki tüm alışveriş kısmının önüne geçiyor. Karşılıklı sohbet ederek bilgi verdiğimiz misafirlerimizin tamamı nazik ve insaniyeti yüksek şahıslardı. 

Pembe Camekan'da oluşması için gayret gösterdiğimiz ferah ve nezih atmosfere yakıştıkları için, el emeğinin kıymetini bilen, beğeni ve taleplerini kibarca ifade eden tüm misafirlerimize bir kere de buradan teşekkür etmek istiyorum. İyi ki sizinle karşılaşmışız. Birbirimizi hiç görmemiş olsak da aynı dilden konuşabilmek çok güzel bir şey. :)

İnanın, tatlı dil ve karşılıklı anlayış, her şeyden önemli. Ürettiğimiz parçalar, onları gerçekten sevdiğini hissettiğimiz sahiplerine doğru yola çıkarken, bize bıraktığı gönül huzuruna paha biçilemez diye düşünüyorum.

Esasen, bu hafta içinde bitirdiğimiz siparişler aşağıdaki fotoğraflardan ibaret değil. Facebook sayfamızda bizimle olan arkadaşlar bilirler, müstakbel anne Gaye hanım için bir lohusa tacı çizimi yapmıştık. Bir bulut üzerinde anne ve yavru kuş olan bir tasarım... Bu adeta bir masal diyarını andıran çok cici tacın fotoğraflarını yeni bir yazıda ayrıntılı olarak ekleyeceğim. 

Nasip olursa, çalışmalardan fırsat buldukça, bu hafta daha çok yazmak istiyorum buraya. 
Yakında görüşmek üzere, sevgilerimle.



Bu pembeli paketlerden biri İzmir'e, Beyza hanıma gönderildi. 
Diğerini ise Züleyha hanımın siparişi için hazırladık. İçlerinde neler mi var?


Beyza hanımın kalp kitap ayraçları istegi üzerine pembe, turkuaz ve sıklamen-mor renklerinde, 2 set olarak yapıldı. (Bu ayraçlarda şu an kampanya var, tane fiyatı 2 tl, 3 adet alımlarda 5 tl ödüyorsunuz. 
Satın almak için buradan buyrun.


Züleyha hanımın taçları hazırlanırken çekildi bu fotoğraf da. Bittiklerinde, ertesi sabah kargoya yetişmesi için çabucak paketlediğimizden taca monte edilmeden önceki hallerini görüyorsunuz. :)


Merve hanım, artık en kıdemli misafirimiz diyebiliriz. Kendisi için sipariş ettiği broş ve kitap ayraçlarını teslim aldıktan sonra, yeniden Pembe Camekan'a geldi ve cupcakeleri çok seven ablasına sürpriz yapmak istedi. Bu cupcake magnetleri ve gül tokaları onun için hazırladık ve gönderdik. Ve ablasının 'hediyelerine bayılmış' olduğunu duyarak çok mutlu olduk. ♥  

Merve hanım'ın keçe siparişi ve diğer ablası için istediği kalp kitap ayraçlarını da bugün itibariyle gönderiyoruz. Umarız güzel günlerde, seve seve kullanırlar. :) 




Nar Çiçeği Kırmızı Gül toka da yine bu hafta teslim ettiğimiz siparişlerden birine aitti. 
Nuran hanım, bu canlı kırmızı ve yaprak yeşili tonlarındaki tokasını çok severek teslim aldı. Gözlerindeki mutluluğu görünce biz de çok memnun olduk.




2 yorum:

  1. Yaptıklarınızın hepsi harika, sunumları da çok zarif üstelik, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumlarınızla bizi yalnız bırakmadığınız için ben teşekkür ederim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts with Thumbnails